Bag om Nødstrøm

Det er Folkekirkens Nødhjælp og det grønne energiselskab, Natur-Energi, der står bag Nødstrøm. Sammen har vi udviklet et helt unikt koncept. Et strømprodukt med dobbelt mening! Du bruger grøn strøm, der ikke belaster miljø og klima, og med den lille ekstra donation i forbindelse med din elregning, støtter du Folkekirkens Nødhjælps arbejde.

Folkekirkens Nødhjælp

Folkekirkens Nødhjælp hjælper verdens fattigste med selv at kæmpe for deres rettigheder og ændre de strukturer, der fastholder dem i sult og undertrykkelse. Vi er til stede, når katastrofen rammer og arbejder der, hvor nøden er størst uden hensyn til religion, køn, race eller politik overbevisning.
Læs mere om Folkekirkens Nødhjælps arbejde her

Natur-Energi

Natur-Energi er Danmarks hurtigst voksende energiselskab, der udelukkende har klimavenlige produkter på hylderne. Sammen med vores kunder er Natur-Energi med til at skubbe Danmark i en grønnere retning, og vi kæmper for en 100% fossilfri energiforsyning i Danmark. Natur-Energi samarbejder med WWF VerdensnaturfondenFolkekirkens Nødhjælp og Verdens Skove om at skabe strømprodukter, der gør en forskel.

Nødstrøm

Nødstrøm er strøm, der udelukkende er produceret med vindenergi. Vindmøllerne er miljøcertificeret, så vores Nødstrøm kunder er garanteret, at al den strøm, de køber, er 100 % vindenergi. Derudover er Nødstrøm også hjælp til verdens fattigste gennem Folkekirkens Nødhjælp.